Cookies

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
DC Scandinavia A/S
Erhvervsparken 8b
4621 Gadstrup
CVR-nr.: DK 3174-6051
Tlf.:
70 22 72 87

Cookiepolitik
DC Scandinavia A/S’s cookiepolitik er senest ændret den 29. juni 2020, og er under bearbejdelse i forbindelse med opsætning af nødvendige, funktionelle og andre cookies
.
Denne cookiepolitik forklarer, hvordan vi anvender cookies, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til vores nyhedsbrev.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, og er derfor ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan opdatere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind m.m. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Vi anvender Google Analytics, Google Search Console, Google Ads og Google Tag Manager på vores hjemmeside. Når du besøger au2tek.dk, vil der derfor blive lagret en
cookie på din computer, hvorved vi, via Google Analytics, Google Search Console, Google Ads og Google Tag Manager, indsamler information om brugen af hjemmesiden. Dette gælder hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider/artikler, der har flest besøg, hvilke søgeforespørgsler der foretages, hvad der klikkes på m.m. Vi anvender Google Analytics, Google Search Console og Google Tag Manager for at få indsigt i vores brugeres præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af vores indhold.

Google Analytics, Google Search Console og Google Tag Manager tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mailadresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy.

Cookien har en levetid på 26 måneder. Ønsker du at slette cookies inden de automatisk udløber, kan du følge Erhvervsstyrelsens vejledning.

www.au2tek.dk anvender også cookies til fremadrettet relevant markedsføring. Det betyder, at du med dit besøg på vores hjemmeside kan blive mødt med et af vores bannere rundt omkring på andre hjemmesider.

Vi anvender desuden også:

  • Facebook (hvis du anbefaler en artikel via Facebook eller Synes godt om Au2tek, DC Scandinavia A/S, Scosche Danmark eller Scoscheeu på Facebook)
  • Google+ (hvis du deler en af vores artikler)
  • AddThis (hvis du vælger at benytte applikationen til at dele vores artikler)

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internetbrowser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog altid være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internetbrowser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link.
Husk: Bruger du flere Internetbrowsere, skal du slette cookies i dem alle.
Microsoft Internet Explorer (IE).
Google Chrome.
Safari.
Firefox.

Adgang til dine oplysninger
Ifølge Persondataforordningen, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på at få oplyst, hvilke data vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mailadresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail.

Bruger og registreringsinformations data
Når du handler via vores webshop, indsamler vi de personlige oplysninger som du selv oplyser heraf navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, såvel som information om dit evt. firmanavn, CVR-nummer, EAN-nummer m.m.

Dine rettigheder og klagevejledning
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret op dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed f.eks. Datatilsynet.


Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til:
info@dcscandinavia.dk.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked her på vores hjemmeside au2tek.dk og via e-mail, hvis det er muligt.

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling ved at henvende sig til os. Vores kontaktoplysninger finder du både i toppen og bunden af denne side.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt og gennemgår i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

 

Vi har opsat automatisk databehandling, så dine data slettes automatisk efter de nedenstående tidsperioder, når du har frameldt dig eller været inaktiv. Dette er for at være kompatibel med persondataforordningen GDPR.

  • Inaktive brugere slettes efter 3 år
  • Data fra nyhedsbrevstilmeldte, der er afmeldt, slettes efter 2 år
  • Ordrer anonymiseres efter 5 år
  • Fakturaer anonymiseres efter 5 år

 

Cookiedeklaration
Sidst opdateret den 29. juni 2020.