Cookies

DC Scandinavias cookiepolitik

Websidens ejer og kontaktoplysninger

Denne webside er drevet og ejet af:

DC Scandinavia A/S

Erhvervsparken 8b
4621 Gadstrup

CVR-nr.: DK3174-6051

Tlf.: 70227287

Cookiepolitik

DC Scandinavia A/S's cookiepolitik er senest ændret den 11. september 2020.*
* OBS! I dag pr. 21. september 2020 er vi igang med at omskrive vores cookiepolitik. Inden dagens afslutning har vi færdiggjort vores cookiepolitik, som du kan læse alt om her.

 

Denne cookiepolitik forklarer, hvordan vi anvender cookies, når du bruger vores webside eller skriver dig op til vores nyhedsbrev.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computers browser for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg på vores webside og for at kunne genkende din computer. En cookie indeholder kun tekst, og er derfor ikke et program og indeholder heller ikke nogen former for virus. Hvis du tillader det, kan alle websider sende cookies til din browser. Websider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre websider.

 

Der eksisterer to typer cookies - de permanente og de midlertidige (session), hvor de permanente cookies gemmes på din computer, mens du befinder dig på websiden og forsvinder igen, når du forlader websiden, hvorfor de ikke gemmes permanent på din computer.

 

Vi anvender cookies på vores webside for at forbedre brugervenligheden og vores markedsføring. Disse cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer. Du skal til enhver tid få slettet disse cookies fra din browser igen.

DC Scandinavias anvendelse af cookies

 

Vi hos DC Scandinavia anvender cookies for at få vores webside til at fungere optimalt. Det er derfor en funktionel cookie, der placeres for at flere funktioner på websiden kan fungere. I forhold til at forbedre brugeroplevelsen på vores webside, anvender vi 1. part og 3. part cookies, der hjælper ps til at tilbyde relevant markedsføring. Når der placeres en 3. parts cookie på din browser, betyder det, at vi giver en tredjepart som Facebook, Google Analytics, Instagram og lignende tilladelse til at placere en cookie i din browser, når du besøger vores webside. De data, der indsamles her, ser vi ikke hos os. Hos DC Scandinavia anvender vi følgende cookies:

  • Nødvendige/tekniske
    De tekniske cookies er nødvendige for, at vores webside fungerer, som den skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre websider.
     
  • Funktionelle
    Vi anvender de funktionelle cookies for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger, du foretager på vores webside. Det er f.eks. hvilke præferencer, du har i forhold til sprog og tekststørrelse.
     
  • Statiske
    Statiske cookies er statistikcookies. Dem bruger vi til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af vores webside. De indsamlede data indgår f.eks. i analyser af hvilke informaitoner, der er mest populære på vores webside, så vi bliver opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på vores webside.
     
  • Markedsføring
    Vores markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de websider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedføringscookies er derfor "trackingcookies". Vi anvender de indsamlede data til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for på vores webside. På den måde får du et mere målrettet indhold vist. 

 

Cookies er nødvendige for at få vores webside til at fungere, samtidigt med at hjælper os til at få et overblik over dit besøg på websiden. Så kan vi målrette vores markedsføring efter dine behov og interesser. En cookie husker f.eks. hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt websiden, om du er logget ind på websiden m.m. Helt overordnet anvender vi cookies som en del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

 

Vi anvender Google Analytics, Google Search Console, Google Ads og Google Tag Manager på vores webside. Når du besøger au2TEK.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, hvorved vi via Google Analytics, Google Search Console m.m. indsamler information om din brug af vores webside. Dette gælder, hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider/artikler, der får flest besøg, hvilke søgeforespørgsler foretages, hvad klikkes der på m.m. Vi anvender førnævnte værktøjer for at få indsigt i vores brugeres præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af vores indhold. De tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mailadresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer, de indsamler, kan du læse mere i Google's privacy policy.

 

En cookie har en levetid på 263 måneder. Ønsker du at slette cookies inden de automatisk udløber, kan du følge Erhvervsstyrelsens vejledning.

 

www.au2TEK.dk anvender også cookies til fremadrettet relevant markedsføring. Det betyder, at du med dit besøg på vores webside kan blive mødt med et af vores bannere rundt omkring på andre websider.

 

Vi anvender desuden også:

  • Facebook (hvis du anbefaler en artikel via Facebook eller Synes godt om au2TEK.dk, DC SCandinavia A/S, Scosche Danmark eller Scoscheeu på Facebook)
  • Google+ (hvis du deler en af vores artikler)
  • AddThis (hvis du vælger at benytte applikationen til at dele vores artikler)

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere vores cookiepolitik.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internetbrowser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog altid være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og servicesm du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at websiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC/computer med en nyere Internetbrowser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + DELETE. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og efter klikke på det relevante link.
Husk: Bruger du flere Internetbrowsere, skal du slette cookies i dem alle:

  • Microsoft Internet Explorer (IE)
  • Google Chrome
  • Safari
  • Firefox

 

Se mere om, hvordan du blokerer eller sletter cookies, eller træk dit samtykke tilbage her #COOKIESREMOVE#

Adgang til dine oplysninger

Ifølge Persondataforordningen, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på at få oplyst hvilke data, vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mailadresse, der er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Bruger og registrereringsinformations data

Når du handler via vores webshop, indsamler vi de personlige oplysninger, som du selv oplyser heraf navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, såvel som information om dit eventuelle firmanavn, CVR-nummer, EAN-nummer m.m.

Dine rettigheder og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed f.eks. Datatilsynet.

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: info@dcscandinavia.dk.

 

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked her på vores webside au2TEK.dk og via e-mail, hvis det er muligt.

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du både i toppen og i bunden af denne side. Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt og gennemgår i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

 

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives som førnævnt til Datatilsynet. 

 

Vi har opsat automatisk databehandling, så dine data slettes automatisk efter de nedenstående tidsperioder, når du har frameldt dig eller er inaktiv. Dette er for at være kompatibel med Persondataforordningen GDPR.

  • Inaktive brugere slettes efter 3 år
  • Data fra nyhedsbrevstilmeldte, der er afmeldt, slettes efter 2 år
  • Ordrer anonymiseres efter 5 år
  • Fakturaer anonymiseres efter 5 år

Cookiedeklaration

Sidst opdateret den 21. september 2020.

 

©2020 DC Scandinavia A/S au2TEK.dk