• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Officiel distributør af WRAPS - Hovedtelefoner og Armbånd i ét!

 

Hovedtelefoner du ikke bare kan høre musik på, men også kan bruge som armbånd når du ikke bruger dem.

 

Wraps er et nyt, patenterede hovedtelefon design der giver dig mulighed for, at bruge dine hovedtelefoner som armbånd, på dit håndled, når du ikke bruger dem. På den måde slipper du for frustrationen over at lede efter dine hovedtelefoner, bare for at finde dem tabt eller sammenfiltret i bunden af din taske eller lomme.

Uanset om de er på dit håndled som et stilfuldt og komfortabelt armbånd, eller i dine ører som flotte, vellydende hovedtelefoner, er Wraps must have tilbehør, der også fuldender dit outfit perfekt.
Super flot lyd.
Opbevaring uden filter
Hovedtelefoner til netop DIN stil ...

 

CLASSIC

Wraps Classic-serien er elegant og praktisk med god lydkvalitet. Lavet i flettet stofkabel i et udvalg af seks forskellige farver

 

TALK

Wraps Talk-serien fås i 6 flotte street fashion farver og har desuden mikrofon, så du kan afspille / pause din musik og besvare telefon opkald på farten!

 

NATURAL

Wraps Natural Serien leveres med enten ægte træperler eller et flettet læder kabel. Hvis du er til natur og jordfarver, så er denne serie til dig! Flot tilbehør til en sikker stil i naturlige toner. Kommer med one-button mikrofon, så du kan afspille / pause din musik og besvare opkald på farten!