Silentcoat.dk

Lidt historie

Fra russiske ubåde til danske landeveje!

Da den kolde krig rasede for årtier tilbage, arbejdede militærforskere i Sibirien på højtryk for at udvikle en enkel og effektiv lyddæmpning til den russiske ubåds-flåde.

I dag er lyddæmpningen, der også går under navnet ”Silent Coat”, bugseret op fra havets dybder. Teknologien har fundet vej til autobranchen og nu også de danske landeveje.

- ”Silent Coat” er særdeles velegnet bl.a. til lyddæmpning af biler. Russiske militærforskere har ikke arbejdet forgæves.

Silent Coat fås i forskellige lette, smidige varianter og med forskellige funktioner og har  det suverænt mest interessante materiale inden for lyddæmpning til biler, der findes på markedet lige nu. Dette fordi de russiske koldkrigs-løsninger hviler på grunddigt udviklingsarbejde, der imødekommer de problematikker, der gør sig gældende inden for lyd i mekanisk bevægelse.

- Silent Coat består blandt andet af nemt håndterbare flerlags-belægninger, der på optimal vis dæmper den lyd, som fremkaldes ved bilens vibrationer.

Så når det gælder lyddæmpning er svaret Silent Coat.

 

Se vores udvalg indenfor lyddæmpning.

Produkter

Vibrations dæmpende materiale som fjerne enhver utilsigtet viberation i metaldele.

Dette giver en langt mere præcis lydgengivelse end uden, samt en bedre komfort da det også fjerne en stor del støj.

 

Opskummet polyætylen materialer der primært holder vej- og motorstøj ude. Den specifikke struktur gør at det virke bedst under tæpper, derudover har Noice Isolater en rigtig god termisk isolations egenskab.

 

 

Unikke polyuretan lydabsorberende materiale, som giver 3 gange bedre lydabsorption som andre polyuretan materialer. Den specielle elasticitet i materiale gør det til et fantastisk produkt til at dræbe plastic raslende. Begynder at absorbere allerede ved 100Hz Kan også bruges til lyddæmpning af lydstudier ect.

Lyd dæmpning af:

Dør:

Sådan støj- og lyddæmper du en dør!

 

De Silent Coat materialer, der anvendes i dørene forbedrer akustikken i højttalere. Selv en lille starter pakke som bliver installeret i dørene forbedrer ydelsen af højttalere, så man ikke er i tvivl.

Meget støj fra forhjulet og vejen trænger ind i kabinen gennem døre. Dette kan reduceres betydeligt ved omhyggelig dæmpning af bildørene, Samt det giver en hørebare større oplevelse at lytte til musik i bilen.

Beklæd metal paneler med Silent Coat eller Silent Coat Extra. Luk huller i døre med Silent Coat for at forbedre bassen og reducere forvrængning i mellem- og bastone området.

 


Det er vigtigt at dække indersiden af sidebeklædningen med Sound Absorber for at reducere så meget som mulig gennemtrængning af støj til kabinen.

Sidepaneler:

Sådan støj- og lyddæmper du sidepaneler

 

For at nedbringe støjniveauet så meget som muligt, anbefaler vi at dække alle metaldele med et Silent Coat Vibrations dæmpende materiale. Er der luftlommer er det vigtigt af disse samt alle plast paneler dækkes med så tyk en Silent Coat Sound Absorber som muligt.
Plast panelerne er ofte så tynde, at de ikke kan regnes som seriøs støj dæmpende del.
Silent Coat Sound Absorber er også gode til at forhindre plast dele i at rasle og derved lave utilsigtet støj.

Bagagerum:

Sådan støj- eller lyddæmper du et bagagerum!

 

Bagagerummet er det område der er det mest støjende område i biler. Mange biler er forhjuls trukne så konstruktion foran på bilen er meget stærkere som bagenden. Producenterne er mere opmærksomme på at dræbe lyde i front og glemme alt om bagenden af bilen. Mange biler er heatch-backs eller stationcars i disse dage, hvor lyde i bagagerummet går lige ind i kabinen. Foran på gulvet er der også et ekstra tykt tæppe, der stopper en del støj hvorimod der kun er et standart tæppe i bagagerummet. Dæk alle metal overfalder med Silent Coat vibrations dæmpende materialer og dernæst et lag Silent Coat Noise Isolater. Sørg for at alle luftlommer bliver beklædt med Silent Coat Sound Absorber. Alle Silent Coat produkter kan limes direkte på delene uden det er nødvendigt at rengøre dem for rustbeskyttelse.

Tag:

Sådan støj- og lyddæmper du et tag!

 

Mange bilproducenter er ikke opmærksomme på at lyddæmpe taget på bilen, da de ikke betragter taget som en kilde til støj. Men støj fra vejen forplanter sig til taget og får det til at vibrerer og derfor begynder det at "synge" sammen med hjulene. Det er derfor vigtigt også at reducere tagets resonanser. Opdel taget i 2-4 blokke ved hjælp af striber af Silent Coat vibrations dæmpning og gerne det kraftigste. Når taget er beklædt monteres et lag Silent Coat Noise Isolater, dette giver samlet en langt bedre akusik i kabinen og derved en lang bedre komfort.