• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Bilbranchens leverandør af fartpiloter

Fartpilot serien Comfort Cruise

Comfort Cruise er navnet på DC Scandinavia’s fartpilot serie. Vi tilbyder digitale både universelle og OE designede fartpiloter, der er baseret på CANBUS teknologien i høj kvalitet og med høj driftsikkerhed.

 

Alle vores fartpiloter er designet som rene plug-in produkter, hvilket betyder at monteringen er utrolig let og monteringsfejl undgås. Vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre en høj kvalitet på produkterne og for at undgå fejlbehæftede produkter.

 

For mange bilister er bilens fartpilot både en kærkommen lejlighed til at hvile højre fod på lange køreture og en god fartholder, der sikrer, at bilen ikke kommer til at køre hurtigere, end du ønsker, hvis du skulle ryge ind i en af politiets mange nye fotovogne. 

Spar penge med en fartpilot

Men der er også penge at spare på diesel- eller benzindråberne med en fartpilot, hvis man bruger fartpiloten rigtigt. På almindelig landevej er kunsten at holde bilen på de lovpligtige 80 km/t i det højeste femte eller sjette gear og så sætte fartpiloten til. Her kan hentes fem-ti procent på brændstofforbruget. På motorvej er der meget at spare ved at gå fra 130 km/t til 110 km/t, fordi luftmodstanden er stor ved høje hastigheder. Faktisk hele 20 procent. Så hvis du kan leve med at ligge konstant på 110 km/t, er der noget at tjene her – ligesom du kan hente noget ved at ligge konstant på 100 km/t i inderste spor ved fartgrænser på 110 km/t.

 

DC Scandinavia A/S tilbyder fartpiloter til en bred vifte af bilmærker og modeller.