• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Om os

Høj kvalitet og gennemtænkte løsninger

 

DC Scandinavia A/S startede i 2008 med salg af modeltilpassede CAN-BUS fartpiloter til udvalgte bilimportører, men har gennem de sidste mange år udviklet sig til at være en kendt leverandør af en bred vifte af tilbehør til eftermarkedet i hele bilbranchen. Udover delvis egen udvikling, som fartpiloter, lysstyrringssystemer, sædevarme og p-sensorsystemer tilbyder DC Scandinavia A/S også bl.a. elektroniske p-skiver, Osram produkter, bagagerumslys m.m.  

 

 

Scosche i Danmark

I 2015 indgik DC Scandinavia A/S samarbejde med amerikansk prisvindende virksomhed, Scosche, der udvikler og producerer forbrugselektronik/teknologi samt audioprodukter, installationsløsninger og andet tilbehør til bilindustrien. Først og fremmest blev det Scosche's nye innovative magnetiske holdere til mobile enheder, magicMOUNT, der gik rent ind hos den danske bilbranche. Med Scosche’s brede sortiment inden for forbrugselektronik generelt blev det også startskuddet til penetration af nye brancher på det danske marked og DC Scandinavia A/S er nu også en etableret anerkendt leverandør blandt danske håndværkergrossister.

 

 

DC Scandinavia A/S køber au2TEK.dk

Den 1. maj 2019 opkøbte DC Scandinavia A/S virksomheden au2TEK. au2TEK er en af branchens største og mest seriøse distributører, når det gælder bilstereo, og har specialiseret sig indenfor især high end lydprodukter. au2TEK tilbyder en bred produktportefølje i høj kvalitet med fuldt sortiment fra producenter som Hertz, Audison, Pioneer og Connection, støjdæmpning fra Silent Coat, bilantenner fra Calearo, mobiltilbehør fra Naztech samt det største udvalg af monteringsdele til bilstereo.

 

Med dette opkøb kan DC Scandinavia A/S i dag tilbyde et stort og seriøst sortiment indenfor:

  • Biltilbehør: Modelpassede løsninger, fartpiloter, lysstyrringssysteemer, sædevarme, P-skiver og meget mere
  • Bilstereo: Kvalitetsprodukter fra top brands som Hertz, Audison, Pioneer, Silent Coat, Calearo og Connection
  • Mobiltilbehør: Bl.a. Danmarks største udvalg af mobilholdere

     

Samarbejde, kvalitet og gode kunderelationer

I samarbejde med udvalgte leverandører har vi løbende stor fokus på at udvikle vores produktportefølje, så den modsvarer vores kunders ønsker og behov bedst muligt. Vores primære mål er altid at levere høj kvalitet og god service, og herigennem udvikle sunde kunderelationer, hvor samarbejdet opleves attraktivt af alle parter.

 

 

Åbningstider på telefonerne

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00

 

 

 

 

 

 

Åbningstider til afhentning af varer

Mandag 08:00 - 15:00
Tirsdag 08:00 - 15:00
Onsdag 08:00 - 15:00
Torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 - 14:00

 

 

 

 

 

Levering

  • Levering: 1 - 3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billigt fragt - fra 0,-

 

Har du ris eller ros er du velkommen til at anmelde os på Google.