Om os

Høj kvalitet og gennemtænkte løsninger

DC Scandinavia A/S startede i 2008 med salg af modeltilpassede CAN-BUS fartpiloter til udvalgte bilimportører, men har gennem de sidste 10 år udviklet sig til at være en kendt leverandør af en bred vifte af tilbehør til eftermarkedet i hele bilbranchen. Udover delvis egen udvikling, som fartpiloter, lysstyrringssystemer, sædevarme og p-sensorsystemer tilbyder DC Scandinavia A/S også bl.a. elektroniske p-skiver, Osram produkter, bagagerumslys m.m.  

 

Scosche kommer til Danmark

I 2015 indgik DC Scandinavia A/S samarbejde med amerikansk prisvindende virksomhed, SCOSCHE, der udvikler og producerer forbrugselektronik /teknologi samt audio produkter, installationsløsninger og andet tilbehør til bilindustrien. Først og fremmest blev det Scosches nye innovative magnetiske holdere til mobile enheder, MAGIC MOUNT, der gik rent ind hos den danske bilbranche. Med Scosche’ brede sortiment inden for forbrugselektronik generelt, blev det dog også startskuddet til penetration af nye brancher på det danske marked og DC Scandinavia A/S er nu også etableret anerkendt leverandør blandt danske håndværkergrossister.

 

DC Scandinavia A/S køber Au2tek.dk

Den 1. maj 2019 opkøbte DC Scandinavia A/S virksomheden Au2tek. Au2tek er en af branchens største og mest seriøse distributører når det gælder bilstereo og har specialiseret sig indenfor især high end lydprodukter. Au2tek tilbyder en bred produktportefølje i høj kvalitet, med fuldt sortiment fra producenter som Hertz, Audison, Pioneer og Connection, støjdæmpning fra Silent Coat, bilantenner fra Calearo, mobiltilbehør fra Naztech samt det største udvalg af monteringsdele til bilstereo.

 

Med dette opkøb kan DC Scandinavia A/S i dag tilbyde et stort og seriøst sortiment indenfor:

  • Biltilbehør: Modelpassede løsninger, fartpiloter, lysstyrringssysteemer, sædevarme, P-skiver og meget mere
  • Bilstereo: Kvalitetsprodukter fra top brands som Hertz, Audison, Pioneer, Silent Coat, Calearo og Connection
  • Mobiltilbehør: Bl.a. Danmarks største udvalg af mobilholdere

 

Samarbejde, kvalitet og gode kunderelationer

I samarbejde med udvalgte leverandører har vi løbende stor fokus på at udvikle vores produktportefølje, så den modsvarer vores kunders ønsker og behov bedst muligt. Vores primære mål er altid at levere høj kvalitet og god service, og herigennem udvikle sunde kunderelationer, hvor samarbejdet opleves attraktivt af alle parter.


 

Åbningstider

Mandag: 08.00-16.00
Tirsdag:  08.00-16.00
Onsdag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-16.00
Fredag:  08.00-15.00

 

 

Har du ris eller ros er du velkommen til at anmelde os på Google.