• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Bilbranchens leverandør af godkendte LED Positionslys

LED Position Light:
LED Position Light er fleksibelt positionslys til efter montering – og den første af slagsen med E1 mærkning.

Lampen er kun 3 mm tyk og lavet i fleksibelt materiale, der gør det muligt at lade den følge faconen på bilens originale forlygte 100 %. Lampen erstatter bilens eget positionslys og er meget let at montere i det lille mellemrum der altid er mellem kofangeren og forlygten uden at skære hul i nogen dele af fronten og kofanger.

Lampen er lavet i fire længder, 320, 370, 420 og 470 mm med henholdsvis 18, 21, 24 og 27 diodepærer. Alle fire modeller er godkendt til alle biler.

Med en brændetid på min. 20.000 timer giver vi ligeså lang garanti, som der i øvrigt er på den bil hvorpå lampen eftermonteres. Når lampen først er sat på, er der almindeligvis ikke noget, der kan ødelægge den.

Lampen har opnået den europæiske godkendelse E1 og er dermed også godkendt til brug i Danmark.
 

LED WHITE:
DC Scandinavia A/S var i 2010 først på eftermarkedet med en E-mærket fleksibel LED lampe i det traditionelle design, hvor lyset opleves som en række lysende perler på snor.

Nu tilbyder DC Scandinavia en ny eksklusiv positionslygte, der giver en flot ensartet bue af helt hvidt lys. LED WHITE, som lygten hedder, er naturligvis også E-mærket og godkendt til alle bilmodeller.

LED WHITE er kun 3mm tyk og super fleksible. Fås i én længde: 375 mm.

Den monteres i det mellemrum der er tilstede mellem kofanger og bilens forlygte og skaber med en ensartet lysbue en elegant effekt.

LED WHITE er 100% integreret i bilens design, hvilket betyder, at ligeså effektfuld LED WHITE er når den er tændt, ligeså usynlig optræder den til gengæld når den er slukket.

LED WHITE har opnået europæisk designbeskyttelse og er desuden patenteret. 
 


 

Save