• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Audison.dk

AUDISON BILHØJTTALER

Audison blev grundlagt i 1982 i Potentat Picena i Italien. Moderselskabet hedder Elettrmedia S.R.L. i de første mange år blev der ”kun” produceret bil forstærkere.
 
I 2007 føler de sig klædt på til at lancere deres første bil højttaler serie, som blev til Audison Thesis serien. En højttaler serie, som er ikonisk i bil stereo kredse.
 
I 2011 kom Audison Voce højttaler serien, som øjeblikkelig strøj til tops i alle bil lyd konkurrencer. Audison AV-K6 blev kåret, som årets bedste i 2011.
 
Siden 2011 har vi også fået Audison Prima højtaler serien, som er udviklet til integration i bilens originale højttaler placeringer.
 
au2TEK.DK har som importør at Audison har altid hele programmet på lager til de bedst priser i EU.
 
I dag er Audison en af de få der forbedre konstruktionen med nytænkning inde for ophæng, valg af spole materiale og membrankonstruktionen, sidst men ikke mindst har Audison udviklet og patenteret deres kantophæng som giver en super præcis gengivelse.
 

THESIS

Audison's absolutte Hi-End produkter, er THESIS som er forbindelsen mellem de audiofile ingeniører og de audiophile entusiaster, der bare ser på det bedste. Teknisk perfektion og uforlignelige elegance gøre denne serie fra audison unik på markedet.

 

VOCE

Udviklet med alle de erfaringer og den knowhow man har fået fra den fremragende Thesis linje. Voce serien tager autostereo oplevelsen op til nye højder og sætter standarter for alt autostereo i den ypperste klasse.