boomBOTTLE+ har fået små søskende

Oprettet d.

boomBOTTLE+ har fået små søskende

boomBOTTLE H2O+

Bærbar højttaler. Vandtæt – Trådløs.

BoomBottle® H2O+ er mindre,og lettere end boomBOTTLE+, men med samme 50mm

kvalitetshøjttalere, passiv subwoofer og en valgbar indoor/outdoor EQ funktion, som BoomBOTTLE+ og kombinerer således flere fordele fra sine 2 ”brødre”.

 

boomBOOTLE H2O+ er optimeret til udendørs brug og giver dig god lyd ved poolen, på stranden, i skoven – og alle andre steder hvor du har lyst til at høre musik. Cylinderformen sender lyden i alle retninger, og giver en god, ensartet lydoplevelse i 360 grader omkring højttaleren. boomBOTTLE H2O+ er ikke bare vandtæt – den flyder i vand. Non-slip overfladen i soft-gum, gør det lettere at holde fast på din boomBOTTLE, så du ikke taber den så let, heller ikke når den er våd. Højttaleren tåler at blive holdt under vand (max 1 meter) i op til 30 min.

Den trådløse højttaler fungerer med alle bluetooth enheder incl. iPhone, iPod touch, iPad, Android enheder, Smartphones, Tablets, Laptops m.m. Den trådløse rækkevidde er 10 meter. Udover trådløs styrring fra din enhed, er der også integreret kontrolknapper på boomBOTTLE H2O+: Play, pause, forward/backward og volume knap. Et 3,5mm aux input gør det også muligt at tilslutte andre enheder med kabel hvis det ønskes.

Et genopladeligt lithium batteri sikrer dig 11 timers musik og kan herefter oplades med det medfølgende USB kabel. Formen og størrelsen på boomBOTTLE H2O+ passer til de fleste vandflaske og kop holdere.