• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Scosche RHYTHM+™ / 6-Day Series

Oprettet d.

Scosche RHYTHM+™ / 6-Day Series

Scosche® Rhythm+™ pulsmåler armbånd valgt af Madison Sports Group som pulsmåler til det nye 6-Day Series cykeløb

 

 

Vi er stolte over at kunne fortælle, at pulsmåleren Rhythm+ fra Scosche denne vinter er blevet valgt som pulsmåler til 6-dags løbene og brugt til alle cykelrytterne i det europæiske 6-Day series cykelløb.

 

 

Scosche er en amerikansk prisvindende virksomhed, der udvikler og distribuerer forbrugsteknologi i hele verden, i Danmark repræsenteret ved DC Scandinavia A/S / www.scoschedanmark.dk

 

Dimension Data, Madison 6-day series, og Scosche Rhythm+ pulsmåler.

 

Dimension Data Sports er ledende leverandør af sports analyser til prestigefyldte sport events som bl.a. Tour de France og Madison 6-dags cykelløbene. 

Under forberedelserne til det nye 6-Day series, søgte Tim Wade – Senior Direktør hos Dimension Data – en forbedring af den eksisterende løsning til måling af cykelrytternes puls under løbene. Målet var at finde en pulsmåler, der i højere grad en de tidligere løsninger, kunne klare de udfordringer og krav, der stilles ved en sådan event.

En måler rytterne både ville føle behagelig at bære under løbet, og samtidig en løsning, der kunne håndtere måling af de hurtige peak i pulsen, ryttere som Mark Cavendish, Sir Bradley Wiggins, Jesper Mørkøv og de mange andre cykelryttere præsterer.

 

Tim Wade testede i processen 10 af de bedst anmeldte optiske og elektrisk baserede HRM målere, der umiddelbart kunne leve op til de specifikationer han søgte.  Resultatet et de omfattende test blev at Tim Wade og hans hold besluttede, at den mest optimale løsning til udfordringen var Rhythm+ fra Scoshce.

Først herefter blev kontakten til Scosche etableret. Valget af Rhythm+ er således truffet udelukkende på baggrund af produktets testresultater og er ikke blevet påvirket af kommercielle hensyn.

 

Tim Wade begrunder sit valg af Rhythm+ over andre kendte mærker med følgende argumenter.

  • ”Den tekniske ydeevne er virkelig fremragende - meget præcise og pålidelige målinger. Vi får data af høj kvalitet uden de udfald vi har oplevet ved andre løsninger”.
  • ”HRM målere har historisk være mindre populære hos sportsfolk – pga. ubekvemme brystremme ect. Rhythm+ er en super fleksibel løsning, der hurtigt og nemt spændes fast på under- eller overarmen og er behagelig at have på. Så det har været nemt at overtale rytterne til at skifte”.
  • Produktets tekniske formåen og andre fordele taget I betragtning er Rhythm+ også et produkt der giver god værdi for pengene”.

 

Rhythm+ blev brugt første gang af seksdagsrytterne ved åbningsløbet af det nye 6-day series i London i oktober, og har siden været brugt af alle rytterne ved løbene i både Amsterdam, Berlin og finalen på Mallorca.

 

 

Tim Wade evaluerede efter de 3 første løb følgende:

…det var nemt at få rytterene til bruge Rhythm+ pulsmåleren, da det er behageligt at have på og flexibelt i forhold til placering på overarm, underarm eller håndled. Vigtigst er dog, at vi har fået, ikke bare nogle at de mest præcise målinger vi har set, men også meget pålidelig data uden lange perioder med udfald.

 

Hos DC Scandinavia A/S glæder vi os over valget af Rhythm+ den flotte evaluering fra så fremtrædende eksperter. Ønskes mere information om Rhythm+ kontaktes

 

DC Scandinavia A/S

+45 70 227 287

Save