Top 10 Julegaveliste

Oprettet d.

Top 10 Julegaveliste

 

Mangler du stadig at finde på de sidste julegaver...? og kniber det med ideerne? - så se her. Vi har udvalgt 10 superfede produkter, som helt sikkert vil skabe glæde under ethvert juletræ.

1. Årets julegavehit: Trådløs Apple Carplay adapter

Opgrader til trådløs Apple CarPlay med super smart Apple CarPlay adapter.

Har du allerede Apple CarPlay i bilen, men er træt af skulle have telefonen op af lommen og tilslutte med kabel, når du kører? Så er dette løsningen for dig.

 

Med en Apple CarPlay adapter:

 • Slipper du for at skulle have telefonen op af lommen eller tasken for at bruge dit Apple CarPlay, og risikerer derfor ikke at glemme telefonen i bilen, når du forlader bilen.
 • Starter din Apple CarPlay automatisk op, når du starter bilen (hvis du har din telefon med dig 😊) uden, at du skal rode rundt med telefon og kabler først.
 • Behøver du ikke investere i en nyt anlæg til mange tusinde kroner for at få opgraderet til trådløs CarPlay.

 

Vi tilbyder:

 • En smart og billig løsning til dig, der gerne vil have trådløs Apple CarPlay.
 • En adapter i god kvalitet med høj stabilitet.
 • Hurtig levering – fra eget lager.
 • At hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, eller kommer i tvivl om noget, når du skal montere adapteren.
 • Fragtfri levering.
 • God pris: Kr. 999,-

 

Bemærk: Denne adapter laver IKKE Apple CarPlay i din bil, den gør det blot trådløst. Dvs. din bil SKAL have Apple CarPlay monteret for at adapteren kan benyttes. Din iPhone skal som minimum køre IOS 10.

 

Nem at tilslutte – nem at bruge.: Adapteren tilsluttes nemt i bilens USB-stik. Samme sted hvor du normalt forbinder din telefon, når du ønsker at benytte Apple CarPlay. Herefter skaber adapteren trådløs forbindelse mellem din telefon og bilens Apple CarPlay ved hjælp af Bluetooth og 5.8GHz Wifi. Når først adapteren er parret med din telefon, vil den automatisk forbinde din telefon med din bils Apple CarPlay hver gang du starter bilen.

KØB Trådløs Apple Carplay adaptor HER.

2. HyperGear In ear trådløse hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefoner er efterhånden blevet et absolut MUST HAVE produkt, som bruges i mange situationer i løbet af dagen. I bussen, gåtur med hunden, til træning, i venteværelset, hjemme med en god lydbog osv. De fås i mange afskygninger, og man kan hurtigt komme til at betale mange penge for et sæt. HyperGear er et forholdsvis ukendt mærke på det danske marked og er derfor heller ikke underlagt voldsom hype og et unødvendigt højt prisniveau.

 

De kan det hele:

 • Du kan foretage et opkald
 • Skifte track
 • Justere lydstyrke
 • Navigere rundt i din spilleliste
 • Hurtigt skifte mellem musik og telefonopkald.

Alt sammen direkte fra ørepropperne.

 

De er klar, så snart du er det takket være Quick Pair-teknologien. Så snart du åbner opladningskassen, tændes de aktive ørepropper automatisk og skaber med det samme forbindelse til din mobile enhed. Du får en sikker parring og solid signalforbindelse med den nyeste Bluetooth 5.0-teknologi. 

Hypergear in ear trådløse hovedtelefoner fås i både hvid og sort og koster KUN 349,-

Et sikkert hit under juletræet😊

KØB HyperGear In ear trådløse hovedtelefoner HER.

 

3. MagicMOUNT PRO Dash magnetisk mobilholder

En mobilholder i bilen løser ikke bare et, men mange udfordringer på køreturen.

 1. Du slipper for at telefonen ligger og flyder på sædet eller mellem sæderne, mens du kører.
 2. Du får telefonen op i nå og øjenhøjde, og kan lovligt betjene den under kørsel.
 3. Du slipper for bøder på kr. 1.000.,- for brug af håndholdt mobiltelefon.
   

Nem montering:

En mobilholder er en sikker og praktisk løsning, som holder telefonen på plads under kørslen. MagicMOUNT PRO Dash kan nemt monteres på instrumentbordet og passer i de fleste biler, da monteringen sker med en smart fleksibel fod med dobbelt klæbende tape.

 

Universel magnetisk holder:

Selve holderen er magnetisk og sørger via små magnetplader for, at telefonen fastholdes sikkert på holderen under kørslen. Magnetpladerne følger med og skal blot fastgøres på bagsiden af din telefon eller inde bag telefonens cover. Så kan du sætte telefonen fast på holderen og tage den af igen uden problemer. MagicMOUNT PRO Dash er således også en universel holder, hvilket betyder at den kan bruges til alle telefoner, så snart de har en metalplade monteret på bagsiden.

 

MagicMOUNT PRO Dash koster kr. 349,-

Se mange flere mobilholdere på www.au2tek.dk. Vi har et af Danmarks største udvalg.

KØB MagicMOUNT PRO Dash magnetisk mobilholder HER.

 

4. MagicMOUNT Charge 3 Win/Dash. Magnetisk telefonholder med Qi trådløs opladning

Et skridt op af prisstigen finder man vores eksklusive telefonholdere med trådløs opladning. Også disse fås i mange udgaver, til instrumentbordet, ventitationsristen, med/uden gribearme, flexible svingarme osv. Fælles for dem er, at de er alle pengene værd.

Det er luksusprodukter – ingen tvivl om det. Der er tænkt over designet, så de ikke bare virker, men også tilfører en tjekket detalje til bilens interiør. De holder telefonen på plads og sikrer dig alle de praktiske fordele herved, og endelig bliver din telefon opladet under kørsel – uden brug af kabler. DET ER SUPER SMART.

 

Bemærk: Opladerfunktionen virker kun til telefoner, der er forberedt til Qi trådløs opladnilng. Det gælder nyere mobiltelefoner fra iPhone 8 og frem, samt andre nyere mobile enheder.    

Telefonholdere med trådløs opladning fås fra kr. 499,-

KØB Magnetisk telefonholder med Qi trådløs opladning HER.

 

5. Hertz DCX 165 højttalersæt

Der er flere måder at opgradere lydoplevelsen i bilen på. En af dem er naturligvis bedre og/eller flere højttalere. Højttalere fås i mange størrelser, varianter og prisklasser. Nogle højttalere skal placeres på en måde i bilen, hvor andre skal placeres på en anden måde for at give den lækreste lydoplevelse. Nogle ønsker mere power foran i bilen, mens andre gerne vil opgradere det samlede lydbillede med bedre lyd til bagsædet. Hvis du ikke er sikker på hvilke højttalere, der passer bedst til din bil og dit behov er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er specialister i autostereo og hjælper dig gerne. 

Et af de store mærker indenfor autostereo er Hertz. Hertz er kendt for deres gennemførte design og teknik, hvor intet overlades til tilfældighederne og for at levere produkter, der giver stor lytteglæde og god kvalitet til prisen. Hertz spænder vidt over alle prisklasser (og genrer) med deres mangfoldige serier. Om du vælger den billigste Dieci-serie eller de dyrere serier som Cento og Mille, så er du ikke i tvivl om, at det er kvalitet, du har mellem hænderne.

Hertz DCX165 koaksial tovejshøjttaler er en måde at opgradere bilens lydanlæg på. Coaxial højttalere er ofte den nemmeste måde at opgradere de originale dørhøjttalere på. Hertz DCX 165 passer desuden godt i instrumentbordet i mange biler.  PRIS: 499,-.

KØB Hertz DCX 165 højtalersæt HER.

 

6. Shark antenne fra Calearo

Shark antenne, også kaldet hajfinne antenne, er en moderne antenne til din bil, der erstatter din originale tagantenne. Navnet skyldes antennes design, der mest af alt minder om en lille hajfinne. Det er en aktiv tagmonteret antenne af plast, der forbedrer signalet i din bil og giver bilen et smart unikt udseende

Derudover er den praktisk i forbindelse med bilvask, da den kan komme i vaskehallen uden aftagning.

Vi har markedets bredeste program af Shark antenner i en absolut topkvalitet. Vi er importør af Calearo produkter, som er Europas største producent af Shark antenne enheder. De leveres primært i samme design men med mange forskellige opsætninger:

 • FM/AM radio
 • DAB/DAB+ radio
 • GPS
 • Digital TV
 • Wifi
 • GSM
 • SAT
 • UMTS
 • UMTS LTE

Med vores store udvalg af shark antenner kan du altid finde lige den, der matcher til dit og din bils behov.

En Shark antenne koster fra kr. 499,- afhængigt af opsætning og bilmærke. 

KØB Shark antenne fra Calearo HER. 

 

7. Rhythm 24 pulsmåler armbånd

Det at finde din personlige pulszone og træne med pulsintervaller giver dig mulighed for at maksimere din træning. Kort sagt, hvis du træner med lavere puls BPM (Beats Per Minute), vil det kræve, at du træner længere for at opnå fordele. Træner du med for høje BPM'er i en længere periode, brænder du for hurtigt ud, før du har nået dine træningsmål.

Rhythm24 pulsmåler har avancerede optiske sensorer, der giver dig en præcis BPM-aflæsning, så du kan blive i dine zoner og få det maksimale udbytte ud af din træning. 

 

En super smart pulsmåler, der har et komfortabelt og åndbart neopren armbånd, som du skal placere på din arm. Det er ikke en pulsmåler til håndled, netop fordi den med sin placering på armen kan give dig bedre komfort og mere præcise målinger. Dette er den bedste pulsmåler til armen, du finder!

 

Fordele ved Rhythm24:

 • Sidder på armen – ikke på håndleddet – og giver derfor helt præcise målinger.
 • Er behagelig at have på og skal ikke monteres på kroppen, under T-shirt m.m.
 • Har 24 timers batterilevetid på en opladning.
 • Har en 3 LED lys batteriindikator, der altid viser hvor meget strøm, der er tilbage.
 • Måler optisk blodgennemstrømning og kropsbevægelse for at sikre mest nøjagtige data.
 • Kan sammenkobles med over 200 af de mest populære fitness apps.
 • Har over 30 meters rækkevidde.
 • Har indbygget hukommelse, så du kan efterlade din mobilenhed, optage træning og uploade data til din enhed senere.
 • Har IP68 sved og vandtæt konstruktion, der betyder, at du får den samme fantastiske og nøjagtige ydeevne under både tørre og våde forhold.
 • Kan fungere under vand i op til 3 meters dybde.

Et RHYTHM 24 pulsmåler armbånd koster Kr. 799,-.

KØB RHYTHM 24 pulsmåler armbånd HER.

 

8. Pioneer 2-DIN bilradio AVH-Z2200BT

I dag er forventningerne til de funktioner en ny radio skal indeholde mange. Et godt bud til en god pris på en moderne radio med de mange funktioner er Pioneers 2-DIN AVH-Z2200BT, som bl.a. indeholder:

 • Apple CarPlay

       Radioen forbindes nemt med en kompatibel iPhone- eller Android-telefon med et enkelt USB-kabel, som giver dig mulighed for at bruge Apple CarPlay, WebLink og Waze, Spotify og Google

       Maps (Via Apple CarPlay) fra skærmen i dit instrumentbord.  

 • Bluetooth

       Herudover understøtter denne bil-AV-afspiller Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at streame din musik eller ringe håndfrit over en trådløs forbindelse. Trådløs Bluetooth®-teknologi gør livet 

       i bilen både mere sikkert og mere bekvemt.

 • God lyd med 13-bånds grafisk equalizer for skræddersyede lydindstillinger.
 • 6.2" Clear Type Resistive Touchscreen.
 • USB stik hvor du kan oplade din enhed eller lytte til musik.
 • Dual Camera Input (N) giver dig mulighed for at tilslutte bakkamera.

PRIS: Kr. 2.995,-

KØB Pioneer 2-DIN bilradio Z2200BT HER.

9. 3i1 powerbank, lygte, billader

Altid strøm på farten med en powerbank.

Med en powerbank kan du oplade din mobilenhed, hvor end du skal hen. Men med goBAT 2600 får du ikke bare en powerbank. Du får i samme enhed også en lygte og en smart lader til bilen.

Sæt Powerbanken i cigartænderstikket for at lade Powerbanken op. Samtidig har du et USB udtag til at lade dine andre USB enheder med. Der medfølger også et Micro USB kabel, så Powerbanken også kan lades i huset. goBAT 2600 indeholder en 2600mAh Powerbank, så der er masser af strøm til din smartphone og mere, og kommer pre opladet fra pakken, så du med det samme kan starte med at lade dine enheder.

Inkluderer magnetisk hætte, så du kan have hænderne fri, når lommelygten benyttes.

goBAT 2600 3i1 koster kun Kr. 199,-.

KØB 3i1 powerbank, lygte, billader HER.

 

10. Julegodtepose

 

Har du svært ved at vælge, eller vil du også selv gerne overraskes, så er Julegodteposen lige noget for dig. Her vælger vi nemlig for dig, så du ikke på forhånd ved, hvad du får. Vi kan dog love dig, at det meget mere værd end det, du betaler.

Vi har sammensat nogle fantastiske godteposer med lækkert mobiltilbehør til dig, eller en du gerne vil glæde. Vores sortiment tæller alt fra kabler, hovedtelefoner, powerbanks, mobilholdere og meget, meget mere. En godtepose kan indholde hvad som helst indenfor disse kategorier. Der er altid 4 produkter i en pose. Posen koster i alt kr. 429,-.

Værdi min. 1.300,-

Bemærk: Du skal vælge mellem "Lightning" (iPhone) og "Micro USB" (Android), når du køber din godtepose, så du er sikker på at tilbehøret passer til den telefon, modtageren har.