• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Støjdæmpning til pakkepris

Oprettet d.

Støjdæmpning til pakkepris

Skru op for lyden – og ned for støjen

God lyd består overordnet af 2 ting – et godt anlæg og effektiv støjdæmpning. Selv den bedste lyd fra det fedeste anlæg kan ødelægges af hjulstøj og plastik, der rasler og metal, der vibrerer. Derfor kan lyddæmpning bil være et godt sted at starte, hvis du ønsker god lyd i bilen, og gerne vil have optimal udbytte af dit anlæg - om det er eksisterende eller en ny investering.

 

Vi anbefaler lyddæmpning af bil med Silent Coat - når støjdæmpning skal være bedst. Silent Coat fås til lyddæmpning bil i forskellige lette, smidige varianter og med forskellige funktioner, og er efter vores opfattelse, det suverænt mest interessante materiale inden for lyddæmpning til biler, der findes på markedet lige nu.

 

Læs mere om lyddæmpning fra Silent Coat og se, hvordan du lyddæmper din bil.

 

Lyddæmpning bil - Støjdæmpning til pakkepris

Vi har sammensat 9 støjdæmpningspakker, der med garanti vil forbedre lydoplevelsen i din bil.

Til lyddæmpning bil skal du først vælge pakkens størrelse. Store biler kræver mere støjdæmpningsmateriale end små biler. Vælg mellem LILLE, MELLEM, STOR.

Vælg dernæst pakke efter behov og ambition:

 

GOOD

Indeholder vibrationsdæmpning og rulle til montering. Den er første skridt på vejen. Er du tvivl om behovet, er det et godt sted at starte til lyddæmpning bil. Du har mulighed for af få bedre støjdæmpningsløsninger, hvor du også får støjisolerende og støjabsorberende produkter med, så resultatet bliver bedre, men dette kan også tilkøbes senere.

 

Køb her:

kr. 999,-

kr. 1.799,-

kr. 2.199,-

 

BETTER

Her får du vibrationsdæmpning til bund, døre, hjulkasser og bagagebund, samt støjisolerende plader til bund, hjulkasser og torpedoplade og endelig lydabsorberende materiale til dørbeklædning og hulrum. Alle produkter er selvklæbende og yderst nemme at montere uden andet værktøj end den rulle, der medfølger samt en saks og kniv. Med denne støjdæmpningspakke monteret i din bil er du garanteret en helt anden lydoplevelse.

Køb her:

kr. 3.499,-

kr. 3.899,-

kr. 4.999,-

 

 

BEST

Støjdæmpning pakken "BEST" er støjdæmpning for "feinschmeckeren", der vil have meget bedre lyd i bilen og en ikke ubetydelig forbedring af kørselkomforten. Med denne støjdæmpningspakke monteret i din bil vil du opleve en helt anden lydoplevelse. Pakken indeholder ligesom ”BETTER” både vibrationsdæmpning, lydisolering og lydabsorberende materialer – men bare lidt mere og lidt bedre😊

Køb her:

kr. 4.999,-

kr. 5.299,-

6.999,-

 

 

Så er du træt af støj i bilen, så lyddæmp den! Lyddæmpning bil med Silent Coat gør dig fri for motorstøj, vejstøj m.m. Ved lyddæmpning af bilen kan du forbedre akustikken i din bils højttalere, nedbringe støjniveauet og undgå larm fra bilen. Så går du fra larm til god lyd i bilen. Med Silent Coat til lyddæmpning bil får du støjdæmpningsmateriale i verdensklasse.

 

©2024 DC Scandinavia au2TEK.dk