• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Velkommen til Hertz Marine Stereo hos au2TEK.dk

Oprettet d.

Velkommen til Hertz Marine Stereo hos au2TEK.dk

HERTZ MARINE produkter er designet til sejlerlivet og bygget, så du kan nyde din yndlings musik på åbent vand i al slags vejr. Vi tilbyder et bredt sortiment i både radioer, højttalere og forstærkere. Ønsker du hjælp eller gode råd til at sammensætte det perfekte anlæg til netop din båd, er du altid velkommen til at tage fat i os – ring eller skriv. Du kan se alle vores Hertz marine produkter under MARINESTEREO.

Marineradioer til sejlerliv

Hertz Marine radioer er den ultimative løsning til hi-fi på åbent vand. Med et eksklusivt design, fleksibel montering og høj brugervenlighed finder du ikke en bedre løsning.

Hertz marine digital radio med bluetooth

Pris: 1.749,-  

Læs mere og køb HER

Hertz high-end marine media center

Pris: 5.499,-

Læs mere og køb HER


SE HELE VORES UDVALG AF MARINERADIOER


Første klasses Marine Towers

Marine Tower højttalere fra Hertz er marine højttaleren, du har brug for, når det ikke kan blive for vildt. Hertz Marine Tower vil gøre dine marineudflugter uforglemmelige takket være den imponerende lydgengivelse og muligheden for seje farvebelysninger. 
Hertz Marine Towers sætter ekstra kulør på dine fester og booster den gode stemning på din vandski tur eller ved andre vandsportsaktiviteter. Gør dine særlige begivenheder unikke.

 

Hertz marine tower højttaler - sort

Pris: 5.999,-  

Læs mere og køb HER

Hertz marine tower højttaler - hvid

Pris: 5.999,-  

Læs mere og køb HER


SE HELE VORES UDVALG AF MARINEHØJTTALERE


 

Højkvalitets højttalere

Hertz Marine-højttalere vil begejstre enhver med deres forbløffende ydeevne sæson efter sæson. Og med et bredt udvalg af gitre, farver og størrelser imødekommes ethvert installationsbehov, så det perfekte anlæg kan skræddersyes til enhver båd, hvad angår installationsplads og ambitions niveau.

Hertz klassiske marine højttaler 165mm

Pris: 1.499,-  

Læs mere og køb HER

 

Hertz marine coax højttaler 165mm

Pris: 1.699,-  

Læs mere og køb HER


SE HELE VORES UDVALG AF MARINEHØJTTALERE


Forstærkere med høj effekt

Hertz Marine forstærkere er lavet til at modstå det hårde liv på vandet og leverer førsteklasses lydkvalitet. Udfordringerne ved installationsplads, der typisk er meget lidt af på en båd, imødekommes takket være indbygget DSP, der sikrer uovertruffen effekt i forhold til størrelse.    

Hertz powersport forstærker 4 x 75watt digital

Pris: 1.999,-  

Læs mere og køb HER

 

 

 

Hertz marine forstærker 2x200watt

Pris: 2.499,-  

Læs mere og køb HER

 

Hertz HCP 5 MD 24V forstærker

Pris: 4.299,-  

Læs mere og køb HER


SE HELE VORES UDVALG AF MARINEFORSTÆRKERE


Sikkerhed for kvalitet

Hertz Marine produkter er klar til afgang, testet og bygget til at klare de mest udfordrende forhold på åbent vand. 

  • Vandtætte med IP klassificering

Forstærkere: IP 64 klassificeret – vand og sprøjt afvisende
Højttalere: IP 65 klassificieret – vandtæt ved sprøjt, regn og vandstråler (vandslange)
Radioer: IP 66 klassificeret – vandtæt ved sprøjt, voldsom regn og kraftige vandstråler

  • Støvafvisende

Støvindtrængning er en vigtig faktor at håndtere for at bevare den unikke ydeevne, som Hertz marine produkter garanterer i lang tid. Det er grunden til, at de er fuldstændig beskyttet mod indtrængen af støv

  • UV-resistente

I henhold til de strenge ASTM-D4329-standarder for UV-modstand er alle materialer, der anvendes til Hertz Marine-produkter, designet til at modstå langvarig udsættelse for UV-stråling under krydstogt på åbent hav.

  • Sikret mod temperaturudsving.

Højkvalitets ASA-plastik og polypropylenkegler omkranset af sammenstøbt Santopren garanterer modstandsdygtighed over for en lang række temperaturer.

  • Vibrationssikre.

Alle Hertz marineprodukter er underlagt svære vibrationstest for at simulere de værst tænkelige forhold på vandet og sikre produkternes fulde funktionsdygtighed herunder.

  • Fugtighedsbestandige.

Høj luftfugtighed er den standardbetingelse, som marineelektronik og højttalere skal stå over for 99% af tiden. For at forhindre enhver mekanisk eller elektronisk svigt udsættes Hertz Marine produkter for strenge stresstest for at bringe dem til det yderste.

  • Korrosionstestet.

For at opfylde de standarder, der kræves af ASTM-B117, testes Hertz Marine-produkter med massiv salt tågespray for at sikre en fuldstændig modstandsdygtighed over for korrosion. 

  • Fremstillet i rustfri materialer.

Hertz Marine højttalere er bygget i rustfri materialer for at undgå nedbrydning over tid ved udendørs brug. 

Om Hertz

Siden 1998 har Hertz udviklet verdensklasse højttalere, forstærkere og DSP til 12 V-industrien, med fokus på at nå den bedste ydeevne. Passion for auditiv underholdning er – og har altid været den væsentligste drivkraft for de førende Hertz ingeniører i mødet med den uendelige udfordring det er, at skabe nye innovative produkter ved hjælp af de mest avancerede teknologier.
Hertz-produkter er højt respekteret i over 60 lande og har på verdensplan modtaget flere priser fra EISA og andre lederorganisationer for sin enestående track record af unikke produkter.
For at imødekomme ønsker fra sine fans og havelskere lancerede Hertz i 2014 et marine-program, der bringer "Hertz Sound Experience" ud på åbent vand. 

 


©2021 DC Scandinavia au2TEK.dk