CarPlay

Oprettet d.

CarPlay

 

Hvad er CarPlay?

CarPlay er en standard fra Apple, hvor du kan koble din iOS-enhed - fx iPhone sammen med din bilradio, som kan være et display eller en controller til din iPhone. Du kan derfor betjene CarPlay med din bils indbyggede kontrolelementer som fx touchskærm, drejeknapper m.m. CarPlay er et multimediesystem, der fungerer sammen med din iPhone. 

 

På din iPhone kan du se, hvilke apps, der er kompatible med CarPlay. Du kan fx anvende den stemmestyrede SMS- og telefonfunktion, så du kan kommunikere håndfrit på din køretur. Du kan også få 'kort' eller 'Google Maps' vist, så du altid har den korrekte adressevisning med et opdateret navigationssystem fra din iPhone. Siri kan også anvendes med CarPlay - dog i et begrænset omfang. Du kan bruge Siris stemmestyringsfunktion til at sende og læse beskeder, styre din navigation uden at slippe rattet samt foretage opkald. Derudover kan du også få vist andre apps som fx musiktjenesten Spotify.

 

Du kan opsætte CarPlay med de CarPlay kompatible apps, der passer til dig. Du kan redigere i rækkefølgen på dit CarPlay, så du har dine vigtigste apps forrest. Det gør du ved, at du på din iPhone går ind i 'indstillinger' → 'generelt' → 'CarPlay' → 'din bil' → 'speciel' - her kan du trække app'en op og slippe den der, hvor du vil placere den.

 

Hvordan fungerer CarPlay?

CarPlay er en smart og sikker måde at bruge din iPhone i bilen på - håndfrit! Bilens indbyggede skærm viser de funktioner, der er tilgængelige på din iPhone, mens du er i bilen. Du kan altså bruge CarPlays understøttede funktioner fra din iPhone.

 

Med CarPlay kan du undgå bøder og klip i kørekortet ved at anvende din iPhone håndfrit. Så undgår du risikoen for at miste fokus fra vejen og din kørsel, samt både klip i kørekortet og en bøde på 1.500 kr. + 500 kr. til offerfonden. Med CarPlay kan du holde dit fokus på vejen.

 

Hvordan får jeg CarPlay?

Her hos au2TEK.dk DC Scandinavia tilbyder vi flere løsninger indenfor CarPlay, der er med til at gøre din køreoplevelse bedre.

 

De fleste nyere biler har Apple CarPlay indbygget fra fabrikken. Systemet kan tilkøbes eller gøres trådløst.

 

Trådløs Apple CarPlay adapter

Har du allerede CarPlay i din bil, har vi løsningen til trådløst CarPlay. Du kan nemlig slippe for de irriterende kabler med vores trådløse Apple CarPlay adapter. Adapteren tilkobles din bils integrerede multimediesystem.

 

Adapteren virker til Apple CarPlay - ikke Android Auto.

Apple CarPlay eftermontering

Har du derimod ikke CarPlay indbygget i bilen, har du muligheden for at få det eftermonteret. Du kan nemlig få opgraderet din bil. Vi tilbyder Apple CarPlay eftermontering på din bils originale skærm. Dette gælder også Android Auto.


Kan du ikke finde din bil på listen, er du velkommen til at give os et kald på 70 22 72 87 eller sende en mail til dcs@dcscandinavia.dk. Så kan vi tage en snak, om der er en mulig løsning til din bil.

 

 

©2022 au2TEK.dk DC Scandinavia.