DM i Bilstereo

Oprettet d.

DM i Bilstereo

 

 

Velkommen til DM i Bilstereo

Kan du lide biler – Bilstereo, der VIRKELIG er kælet for - og fed stemning - så se her😊

 

Dansk bilstereoforening i samarbejde med DC Scandinavia A/S byder velkommen til ÅRETS EVENT for Bilstereo entusiaster.

 

Om du er interesseret i den absolutte Hi-fi-oplevelse i bilen, om du går op i lyd og styling eller om du vil høre hvilke biler i Danmark der kan spille højest, så er DM i Bilstereo stedet at komme. I år lægger DC Scandinavia A/S hus til en af de indledende runder og vinderen herfra går direkte videre til finalen, senere på året.

 

Det er hos DC Scandinavia A/S, Erhvervsparken 8 i Gadstrup lige syd for Roskilde, lørdag d. 3. september fra kl. 10 til 17. Her kan du se og især høre hvad der er det absolut bedste inden for Bilstereo i biler i Danmark.

 

Der bliver konkurreret på både god lyd i bilen, perfekte installationer, vilde designs og på hvor mange decibel anlæggene kan spille. Der er masser af muligheder for at lytte i bilerne, få en god snak med dem der har bygget bilerne og se om Bilstereo-konkurrencer kunne være noget for dig.

 

Du kan også besøge DC Scandinavia A/S og se vores store udvalg i kvalitets Bilstereo og tilbehør.

SUPER GODE TILBUD

Momsfri Bilstereo dag – få 20% på al Bilstereo hos DC Scandinavia A/S hele dagen.

Kunne du selv tænke dig en opgradering af anlægget i din egen bil, vil vi gerne hjælpe dig. Vi er specialister i eftermontering af biludstyr og vil gerne tage en snak med dig om montering af anlæg i din bil.

 

UDEN MAD OG DRIKKE....

Vi tænder grillen og sørger for pølser, brød og sodavand til gode priser hele dagen.

 

Vi ses til DM i Bilstereo hos DC Scandinavia A/S d. 3. september.