Er du ferieklar?

Oprettet d.

Er du ferieklar?
Tiden flyver, når børnene er godt underholdt!
Få ro på bagsædet med smart tablet holder
At komme fra A til B - f.eks. på kør-selv-ferie ned gennem Europa - kan være en blandet fornøjelse. Nogle elsker udsigten, andre keder sig på bagsædet. Vi kan hjælpe, hvis ungerne gerne vil sidde med tablets i ordentlig højde og uden at tabe dem. 

Med sin tablet i øjenhøjde behøver junior hverken holde den i hånden eller sidde og kigge  ned i skødet med risiko for transportsyge. Det er enkelt at sætte telefon eller tablet i den  magnetiske holder og tage den af igen. 

Pris 399,-

 

Køb den her
Slap af og nyd flyveturen

 

Smart holder til telefon og tablet.

Træt af at sidde med din telefon i skødet på en lang flyvetur?
NAZTECH Magbuddy er en holder, der monteres på det foldbare bord i flyveren. Så får du din tablet/mobiltelefon op i hovedhøjde og slipper for at skulle bøje nakken eller holde din telefon i hånden. 

Pris: 249,-

Køb den her
Få god lyd med dine egne hovedtelefoner.

flyTUNES - trådløs audio transmitter.
Lydkvaliteten er sjældent optimal i et fly, og ofte er det svært at høre replikkerne i en film.
FlyTunes sender et trådløst Bluetooth-lydsignal fra Tv-skærmen i flyet til dine egne trådløse Bluetooth hovedtelefoner. Så slipper du for at bruge de udleverede engangshøretelefoner - og du får en meget bedre lydoplevelse.

Pris: 349, -

Fås i sort eller hvid.

Køb den her
Luk larmen ude og nyd musikken.
Skal du og/eller børnene have den optimale lyd eller filmoplevelse har I også brug for gode hovedtelefoner, så filmen eller musikken kan nydes uden forstyrrelser.
De bedste støjreducerende hovedtelefoner.
Ved at aktivere hovedtelefonernes støjreducerende funktion, kan du lukke omverden helt ude og bare nyde musikken / filmen i fuldstændig ro.
Naztech Driver ANc100 BT er vores absolut bedste hovedtelefoner. Trådløse, stor komfort og exceptionel god lyd med effektiv støjreducering.

Pris: 999,- 
Køb den her
Bliv ladet op i 150 lande.
All-in-one rejseadapter.
Hvordan er det nu lige med strømstrik andre steder i verden? Det kan være super irriterende at opdage, at man er kommet af sted uden den rigtige adapter.
Denne all-in-one adapter har 4 stik og virker i over 150 lande. Kompatibel med stikdåser i Europa, UK, USA/Japan, Australien/Kina 
Med 2 USB porte har do oveni købet mulighed for at oplade flere enheder på en gang. 

Pris: 149,-
Køb den her
RIGTIG GOD SOMMER!