• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Undgå mår i motorrummet

Oprettet d.

Undgå mår i motorrummet

Mår i bilen kan være til stor fare og belastning for både bilens indehaver og måren selv. Er der mår i motorrummet, vil du ofte bemærke gener, da den efterlader knogler, fjer og ekskrementer, ligesom den forvolder skade ved at bide i og ødelægge slanger, ledninger og isoleringsmaterialer.

Er der allerede synlige tegn på skader, bør du for din egen sikkerheds skyld kontakte et autoværksted, som kan vurdere og evt. udbedre skadens omfang. Mår kan nemlig forvolde en hel del skade i bilen – og det er derfor ikke sikkert for dig at køre videre efter et besøg fra en mår i dit motorrum.

 

Ønsker du at holde mår og andre skadedyr væk inden skaden sker, kan en effektiv skadedyrsafskrækker være løsningen. 

Isotronic skadedyrsafskrækker til køretøj

 

Denne mår- og gnaverafskrækker har variabel lydfrekvens (12-24 kHz), med 8 højspændingsplader og en advarsels-LED for maksimal og øjeblikkelig effekt. Godt produkt af høj kvalitet til brug i biler, landbrugsmaskiner, traktorer. Ledningsføring via køretøjets tænding. Vandtæt enhed (IP65).

Mårchokanordningen frembringer et akustisk signal med en frekvens på 12-24 kHz med intervaller på ca. 22 sekunder for hver til- og frakoblingsperiode. Desuden har apparatet 8 højspændingsplader på to kabler, som oplades af en kondensator i apparatet til ca. 400 volt. Højspændingspladerne er monteret i motorrummet, således at en mår, der kommer ind i rummet og rører ved en af pladerne, vil få et kraftigt, men helt ufarligt elektrisk stød. Den vil blive så forskrækket at den straks søger væk.

Anordningen fastgøres ved hjælp af selvskærende skruer eller bindere i motorrummet på bilen.

KØB HER

Mobil isotronic skadedyrsafskrækker med batteri

  • Universel højfrekvent mår- og gnaver af skræmmer.
  • Lang batterilevetid drevet af 4 x LR14 C-batterier.
  • Til brug i køretøjer, i hjemmet, i garagen eller i havehuset.
  • Kræver ikke 230V strømforsyning.

Mobil beskyttelse mod mår og gnavere, batteridrevet og meget effektiv. Umiddelbart klar til brug på alle tænkelige steder, ingen strømtilslutning og ingen montering nødvendig. Den kan fastgøres i et køretøj med de medfølgende kabelbindere eller med skruer.

Den integrerede 60-sekunders intervalomskifter forhindrer, at mårerne vænner sig til lyden.

Bare placer tænd, mårfri.

Ny elektronik betyder minimalt strømforbrug. Enheden udsender højfrekvente lyde af 60 sekunders varighed med 60 sekunders mellemrum. Disse lyde, der næppe er mærkbare for det menneskelige øre, holder mårerne væk fra køretøjet og rummene. Den beskytter kabler, ledninger og andre gummidele mod mårbider.

KØB HER