• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Bliv trådløs med smart adapter

Oprettet d.

Bliv trådløs med smart adapter

 

Har du allerede Apple CarPlay eller Android Auto i bilen, men et ønske om at kunne tilslutte din telefon til bilen uden brug af kabler, kan du med fordel bruge en trådløs adapter. Adapteren gør det nemlig muligt at tilslutte din telefon til bilen uden brug af kabler.

Adapterne tilsluttes nemt i bilens USB-stik. Alt du skal gøre er at parre enheden med din telefon. Herefter opretter den automatisk forbindelse til din telefon, hver gang du sætter dig ind i bilen.

 

VIGTIGT:

Bilen SKAL have Apple CarPlay eller Android Auto installeret. Adapteren sikrer udelukkende at det eksisterende system bliver trådløst.

 

VÆLG DEN RIGTIGE ADAPTER.

Har du en Iphone og Apple CarPlay i bilen skal du vælge en Apple Carplay adapter.

Har du en Android telefon og Android Auto i bilen, skal du vælge en Android Auto Adapter.

Apple CarPlay

Android Auto

Fordele ved en trådløs adapter: 

  • Med en adapter slipper du for at tage telefonen op af lommen eller tasken, når du vil bruge Apple CarPlay / Android Auto
  • Med en adapter starter Apple CarPlay / Android Auto automatisk op, når du tænder din bil (Hvis du altså har din telefon med) 
  • Med en adapter slipper du for at installere en ny og dyr trådløs løsning i bilen.   

Skal adapteren sidde i bilen?  

Den fysiske adapter skal blive i bilen, og du kan med fordel sætte den fast under bilens radio. Det er let at gemme adapteren væk. På den måde ligger den ikke og roder i bilen. Når først du har monteret adapteren, skal den ikke tilgås yderligere, så længe du sørger for at kablet forbliver tilsluttet. Vil du gerne have et længere kabel, kan du sagtens udskifte det medfølgende kabel med et længere. Fordelen ved et længere kabel er, at du kan placere den, hvor du ønsker det.   

Kan man være flere brugere på samme adapter?

I kan godt være flere i familien, der bruger den trådløse adapter. Telefonerne vil blive husket af adapteren, og adapteren kobler selv den rigtige telefon til, når brugeren sætter sig ind og tænder bilen. Bemærk, hvis I er flere brugere af adapteren i bilen på samme tid, vælges den sidst tilsluttet enhed. I kan også selv vælge hvilken telefon, der skal kobles til.

Hvordan virker Apple CarPlay adapteren? 

For at kunne bruge denne adapter skal du i forvejen have installeret Apple CarPlay i din bil. Enheden hjælper blot med at gøre systemet trådløst. Det betyder, at din bil skal have Apple CarPlay monteret, for at du kan bruge adapteren. 

Adapteren er både let at tilslutte og let at bruge. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte den til bilens USB-stik. Når du har gjort dette, skaber Apple CarPlay adapteren trådløs forbindelse mellem telefonen og bilens Apple CarPlay ved hjælp af Bluetooth og 5.8 GHz Wifi. Du behøver kun at parre enheden med din telefon én gang. Der vil der automatisk skabes forbindelse mellem bil og telefon, når du sætter dig ind i bilen.

Hvordan virker Android Auto adapteren?

Android Auto fungerer stort set på samme måde som Apple CarPlay. Android Auto er en smartphone app, der er udviklet af Google. Appen giver dig adgang til Google Maps, telefonopkald og musik gennem bilens radio. Android Auto er koblet til Google Assistant, og på den måde kan du navigere rundt mellem de forskellige apps uden at fjerne blikket fra vejen. Det er både smart og er samtidig med til at give en mere sikker kørsel.  

Installering af Android Auto adapter i bilen 

For at kunne bruge denne adapter skal du i forvejen have installeret Android Auto i din bil. Enheden hjælper blot med at gøre systemet trådløst. Det betyder, at din bil skal have Android Auto monteret, for at du kan bruge adapteren. 

Adapteren er både let at tilslutte og let at bruge. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte den til bilens USB-stik. Når du har gjort dette, går du ind på din telefon og finder adapteren under Bluetooth og parrer de to. Du behøver kun at parre enheden med din telefon én gang. Så vil der automatisk skabes forbindelse mellem bil og telefon, når du sætter dig ind i bilen.

Hvilke funktioner følger der med til Android Auto? 

Der findes flere forskellige apps til Android Auto. Du vælger selv, hvilke applikationer du vil tilføje. Modsat Apple CarPlay er det både muligt at tilføje Messenger og WhatsApp til Android Auto, men af gode grunde anbefaler vi ikke du downloader disse, da de kan være et forstyrrende element under din kørsel. 

Der findes dog rigtig mange gode og velegnede apps, som du kan bruge under din kørsel. Hent blandt andet Google Maps, der er yderst brugbar, hvis du har brug for hjælp til at finde vej. Google Maps fungerer som en gratis GPS direkte i skærmen på din bilradio. Funktionen kan meget mere end at vise vej, den kan også fortælle hvor nærmeste tankstation, supermarked eller restaurant er. 

Brug Spotify til Android Auto. Stream musikken direkte fra din bilradio frem for telefonen. Lyt til e-bøger gennem Audible eller Google Play Books. Med Wireless Android Auto får du altså mulighed for at personalisere din underholdning i bilen fuldstændig efter dine behov.