• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Cykeltræning - den bedste motionsform.

Oprettet d.

Cykeltræning - den bedste motionsform.

Cykling er de senere år blevet en mere og mere populær træningsform - og det er der mange gode grunde til. Her kommer i hvert fald 7 gode grunde til, hvorfor cykling er blevet så populær en træningsform :-)

 

1. Skånsom sportsgren.
Cykling er skånsom, da du ikke belaster kroppen på samme måde som ved f.eks. løb eller boldspil. 

2. En bred vifte af træningsmuligheder.
Er du til høj fart på landevejen, kuperet terræn på din MTB eller bare en god motion i det fri, så er cykling noget for dig.

3. Stærke muskler og god kondition.
Ud over at du naturligvis arbejder med kondition og udholdenhed når du cykler, opbygger du faktisk også en stærkere muskelmasse på din cykeltur. Især er nogle af kroppens største muskelgrupper på arbejde - nemlig forsiden af låret og bagdelen.

4. Styrket immunforsvar.
Regelmæssig træning med en kombination af kondition og styrketræning, som du netop får ved cykling, modvirker stress, giver en bedre nattesøvn og styrker dermed immunforsvaret.

5. Kom i godt humør.
Cykling gør dig glad.  Der udløses endorfiner i kroppen når vi dyrker motion. Endorfinerne hjælper til at hjernen udskiller stoffer til positiv tækning og godt humør.

6. Oplev naturen.
I stedet for at køre ned til det varme og indelukkede fitnesscenter får en  cykeltur dig ud i naturen og den friske luft.

7. Ingen aldersbegrænsning.
Langt de fleste lærer at cykle fra barnsben og det er som bekendt "as riding af bike" noget man aldrig glemmer. Alle kan cykle, sammen eller hver for sig.

LIDT GODT TIL TUREN.

Skal du have musik i ørene, din telefon med på styret, styr på din puls eller måske lidt af det hele.

Så se her:

Rhythm 24 pulsmåler fra Scosche

Smart pulsmåler til armen med komfortabelt og åndbart neopren armbånd. Med placeringen på armen får du bedre komfort og mere præcise målinger end med en måler på håndleddet. Den bedste pulsmåler til armen, du kan finde!

PRIS: KR 599,-


Luk verden ude.

Sæt hovedtelefoner i ørene og lyt god musik mens du suser afsted. Hovedtelefonerne kommer i smart ladeetui.

PRIS: KR. 699,-


Pas på din telefon på turen.

Dette magnetiske telefonbeslag med ekstra gummielastikker er den perfekte telefonholder til din cykel. Her kan du betjene din smartphone mens den er monteret på styret. Holderen passer på stort set ethvert styr. Kør ned ad vejen eller kør på de hårdeste stier med fuld tillid til, at din mobil sidder sikkert fast.

PRIS: KR. 349,-


BT Minihøjttaler

Del musikken med andre. Denne lille lommestr. højttaler er nem at have med på turen. Den er bygget til udendørs livet og tåler både vand og skidt uden problemer.

GOD PRIS: KUN KR. 179,-