• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

NYHED: Nye elegante Magsafe holdere - til alle telefoner.

Oprettet d.

NYHED: Nye elegante Magsafe holdere - til alle telefoner.

Sæt et stilfuldt præg på din daglige kørsel.


Med MagicMount Elite2 får du ikke bare uovertruffen funktionalitet, men også en sublim, elegant telefonholder! Det slanke design og den minimalistiske aluminiumsbase tilføjer et sofistikeret touch til din bilindretning.

MagicMount Elite2 er ikke begrænset til et bestemt mærke – den fungerer problemfrit med telefoner fra Apple, Samsung, Google og mange flere. Med en problemfri MagSafe-integration passer den perfekt til iPhone 12 og nyere modeller og sikrer en stærk og pålidelig forbindelse. Men det stopper ikke der – inkluderet MagicRing-adapteren udvider kompatibiliteten og gør den også egnet til iPhone X, 11, SE og Android-telefoner.

 

  • MagSafe-kompatibilitet: En perfekt pasform til iPhone-modeller 12 og nyere ved hjælp af de indbyggede MagSafe-magneter. Oplev den magnetiske og stabile tilslutning uden besvær.

  • Universal kompatibilitet: Ikke kun begrænset til iPhones! Holderen inkluderer en MagicRing Adapter, der gør den kompatibel med iPhone-modeller X, 11, SE samt Android-telefoner. Én løsning for alle dine enheder.

  • Premium konstruktion: Fremstillet med en premium flykvalitets aluminiumsbase og indbygget kugleled, der giver en solid og elegant base. Juster vinklen problemfrit for den optimale synsvinkel.

  • Universel kompatibilitet: Ikke kun til iPhone-brugere – vores holder fungerer med telefoner fra forskellige mærker som Apple, Samsung, Google og mange flere.

Lige nu tilbyder vi 2 forskellige udgaver:

MagicMount Elite2 magsafe – Dash

Du bestemmer selv hvordan din telefon skal placeres, med holderens premium flykvalitets aluminiumsbase og indbyggede kugleled, der gør det muligt at tilpasse vinklen præcis som du ønsker det. Monteringen på instrumentbrættet er enkel takket være 3M dobbeltklæbende tape, der sikrer stabilitet og pålidelighed under kørslen.

PRIS: Kr. 349,-

 

MagicMount Elite2 Magsafe – Vent

Oplev bekvemmeligheden ved vores ventilationsmontering, der harmonisk passer til de fleste luftkanaler. Den er ikke blot let at overføre fra køretøj til køretøj, men kan også forvandles til et praktisk stativ.

PRIS: Kr. 349,-

 

NÅR DIN BIL FORTJENER DET BEDSTE!