• Levering: 1-3 hverdage
  • Bestil inden kl. 14.00 - så sender vi samme hverdag
  • Billig fragt - fra 0,-

Sådan fik vi opgraderet Prebens Tesla 3 :-)

Oprettet d.

Sådan fik vi opgraderet Prebens Tesla 3 :-)

Så fik vi opgraderet Prebens nye Tesla 3 med 2 super flotte produkter, der virkelig giver et lækkert boost til køreoplevelsen. Monteringen i Prebens Tesla 3 tog os bare 1½ time, og det fremragende resultat synes vi taler for sig selv.

Elegant kabinebelysning med LED lys skinne.

Først installerede vi elegant kabinebelysning med en LED lys skinne. Denne tilføjelse ikke kun tilføjer et strejf af luksus til interiøret, men skaber også en behagelig stemning inde i bilen, især ved kørsel i mørke.

For at sikre så disket montering som muligt, pillede vi først afdækningen af instrumentbordet af og monterede lysskinnen helt inde i luftdyssen. Så er den så godt som usynlig for det blotte øje, og leverer blot et flot, spektakulært lys i kabinen.

Ved hjælp af den medfølgende app kan lysets farve og lysstyrke let justeres, takket være 64-farve RGB kontrol. En af de praktiske funktioner er den automatiske aktivering af lyset, når døren åbnes, hvilket skaber en indbydende atmosfære, allerede når du træder ind i bilen. Ud over at være stilfuld er LED-skinne også energieffektiv, hvilket jo bare er en ekstra bonus.

KØB ELEGANT KABINELYSSKINNE TIL INSTRUMENTBORD HER

Ultra mini instrument skærm 4.6"

Dernæst monterede vi vores ultra-mini instrument skærm på kun 4,6", som er specielt designet til Tesla Model Y (2019+) og Model 3 (2017-2023.08), uanset om de har Intel- eller AMD Ryzen-CPU.  Skærmen er placeret på rat afdækningen og forstyrrer derfor ikke luftstrømmen fra ventilationen. Desuden følger den rat bevægelserne, når rattet hæves eller sænkes.

Skærmen er udstyret med Linus' højtydende operativsystem og en buet HD IPS-touchskærm på 4,6". Med en skærmopløsning på 960x320 pixel leverer den tydelig og skarp visuel feedback. Derudover tilbyder den fem genvejsfunktioner via touchskærmen, inklusive handskerumstilstand, sportstilstand, kinetisk energiopsamling, børnesikring og foldning af sidespejle, hvilket giver en mere tilpasset og bekvem køreoplevelse.

KØB VORES ULTRA MINI INSTRUMENTSKÆRM HER

Med disse to opgraderinger er Prebens Tesla 3 nu endnu mere tilpasset, stilfuld og klar til at imponere på vejen. 😉

 

Se hele vores sortiment af ekstra udstyr til Tesla her.